TECTONA SRL a intrat pe piața de retail din Romania în martie 1993, când a fost deschis primul magazin-depozit in Târgu Mureș, devenind pimul distribuitor de plăci aglomerate EGGER și feronerie pentru mobilă COMFERUT din Romania.       

        Au urmat alte 4 marketuri, deschise în centre economice importante ale țării, astfel încât rețeaua numără la momentul actual 3 puncte de vânzari, cu 3 showroom-uri pentru accesorii, ateliere de debitare PAL melaminat, hală producție de profile mdf.                          

        Oferim o gamă variată de produse de proveniență națională și internațională, prețuri atractive, servicii de excelență recunoscute la nivel național.  

           Fie că e vorba de PAL melaminat, feronerie, materiale de construcții sau profile decorative, punem zilnic la dispoziția clienților noștri o ofertă de mărfuri de calitate din Romania, Italia, Turcia, China, Germania,etc. În fiecare zi prelucrăm și debităm sute de metrii pătrați de PAL.

              Clienții noștri vor găsi tot ce le este necesar pentru producția de mobilă în aceeași locație. Promotor al noului, Tectona a ales să investească în complexe de debitare si înfoliere PAL ca parte integrantă a strategiei de extindere, dezvoltare și consolidare a rețelei de dealeri proprii. Această nouă abordare de piață a vizat și continuă să vizeze cu precădere zonele cu potențial economic ridicat și în același timp poate deservi zone ale țării cu potențial economic scăzut cu distanțe mari de parcurs.

              Obiectivele pe termen scurt și mediu sunt consolidarea relației client-companie, prin derularea unor programe concrete și coerente de loializare și fidelizare a clienților precum și prin fructificarea parteneriatelor strategice încheiate la nivel de rețea.